Posts

Showing posts from March, 2011

meletup la weyh .

Image
assalammualaikum ,

rase mcm dah lame tak update bnde.bnde yang berfaedah kat sini . semuaa entry nak mengarutt jehh including this time nye entry . again . aku nak mengarut lagi . kalau korang tanak bace , korang boleh blaaa . SIMPLE . haha. nampak permainan dye ? haha. okaayy dah . enough for mukaddimaah. mukadimmah pun nak mengarut panjang berjelaa pun tak boleh gak sbnarnye . HAHA
okay . ekcelli ann ann , petang tadi adaa sorg budak wing aku nihh ajak men netball . so, atas dasar untuk menghilangkan stress kononnya , aku teruss je laa stuju an.an.an .. so janji dalam kol 5.30 petang cmtu ktorg chow g padang . first thing first aku dah perasan bolaa tu mcm terlebih hangin tau . so , tak de laa aku nak bambam bolaa tuu . then kitorang un smpaii la padang ..
then dengan gelojohnya dan busuknyaa perangai kami , kami tanpa memanaskan badan , kami terus bermain dengan seronoknya macam duniaa ini ana yang punyaa . oke aku tipuu ~ sungguh ! sgt seronok skali kami bermain . berlari ke sana ke …

mengimbas kembali , aku rindu

assalammualaikum wahai readers tersayang :)
much love . muah.muah. xoxo :)

haha mesti korang pikir apasal la ngn minah mengong nih . tbe tbe jeh . buang tebiat ke ape.

alaaa korg ni kacau laa. spoil jeh mood aku nak berkasih-kasihan ngn readers aku nih . *haha ade ke ?  okay okay . act jiwaa tersangat laa tengah kacau sekarang ni . korang nak tahuu sebab ape .

first thing first .
mood aku memang spoil drpd tengah hari semalam sebab aku kesakitan perut . ni bukan sakit perut biase waa cakap lu derr. sakit dy tak berenti dr tgah hari semalam . aku tak tahu laa aku silap makan ke or masuk angin ke or menstrual pain ke . ntah sampai aku tak tahu nak describe mcm mane . tapi seriuss sakit . n at the time aku tulis blog nih . ohh i still got that pain huh -.- haaa. menci laa skit mcm ni . oopps .bukan benci . tapi mcm alaa.alaaa. i noe ni dugaan dr tuhan . tuhan sygkan aku . sbb tuu dy bagi sakit nih , kalau kitaa sabar kita pat pahala ann . * correct me if i'm wrong . tapii . ni sakit s…