meletup la weyh .

assalammualaikum ,

rase mcm dah lame tak update bnde.bnde yang berfaedah kat sini . semuaa entry nak mengarutt jehh including this time nye entry . again . aku nak mengarut lagi . kalau korang tanak bace , korang boleh blaaa . SIMPLE . haha. nampak permainan dye ? haha. okaayy dah . enough for mukaddimaah. mukadimmah pun nak mengarut panjang berjelaa pun tak boleh gak sbnarnye . HAHA

okay . ekcelli ann ann , petang tadi adaa sorg budak wing aku nihh ajak men netball . so, atas dasar untuk menghilangkan stress kononnya , aku teruss je laa stuju an.an.an .. so janji dalam kol 5.30 petang cmtu ktorg chow g padang . first thing first aku dah perasan bolaa tu mcm terlebih hangin tau . so , tak de laa aku nak bambam bolaa tuu . then kitorang un smpaii la padang ..

then dengan gelojohnya dan busuknyaa perangai kami , kami tanpa memanaskan badan , kami terus bermain dengan seronoknya macam duniaa ini ana yang punyaa . oke aku tipuu ~ sungguh ! sgt seronok skali kami bermain . berlari ke sana ke mari . haha. seriuss lamaa gilaa aku tak men netball . last men aritu before PSPM 1 kot . itu pun men saje saje . but hilang laa jugak ann gian . 

then , tgah seronok,seronok men nih , aku mcm terasa yang bola itu menggelembung . den tbe tbe aku dgr mcm bunyi . bola itu semakin membesar dan teruss membesar . aku tak sedap ati , aku letak bola tuu kat padang . sejurus aku letak bola tuh , guest what ?!

BOLA ITU MELETUP !


haha. batak gilaa doe . spanjang aku men bola jaring since sekolah rendah tak pernah pernah bola tuu meletup . haha. seriuss kelakar doe . gelak guling guling 50 meter kau tau . aku tipu sekali lagi . nasib petang tuh tak ramai org . kalau tak . ei malu laa aku kat situ . balik bilik kepala dalam baju . then kenaa langgar kete sbb tak nmpk jalan . cmne ? ske ? haha ~

arini 23 MARCH an ?



haha . arini budak budak form 5 2010 amek result SPM . fuhh . mmg gempak laa result dyorg . kalah aku doe . pape pun bndaa dah lepas kan . tak payah dikenang and take it as pengajaran . as simple as 1.2.3 =D pape pun . just redhaa jeh ngn keputusan tuu . for those yang mmg GEMPAK gilaa korang nye result . NAH ! sebakul TAHNIAH untuk korang but for those yang tak mencapai targer , dun worry . korg still adaa peluang nak smbung study . jgn putus asaa mcm tuu jeh . ramai lagi yang support korg :) so , redhaa je k ?

ckp pasal result SPM yang keluar arini , aku teringat plak waktu zaman zaman aku amek result kat skola . kalau nak diikutkan , takde cemerlang mane pun result aku tuu. cukuupplahh paras hidung jehh. boleh hidup lagi laa kot . and alhamdullillah masuk matrik :) then aku sedar , tuhan dah tetapkan rezeki kitaa , tapi bergantung jugak dengan usahaa kita . kalau kitaa usahaa sket tapi nak hasil yg banyak . batak laa kau tak sedar diri . tapi bilaa kita da usaha yang banyak , then tawakan , insyaAllah tuhan balas balik apaa yang sepatutnya berbaloi untuk kita :)

aku rase cukuplahh untuk malam nih ,
assalammualaikum :)

doesn't need to end up a relation for something that useless but it is necessary to leave someone who makes you useless (:


p/s : aku macam baru sedar dari mimpi sebab terkenaa tamparan yang hebat . kau ae yang tampar aku ?
p/s.p/s : esok aku ade test fizik , dan aku masih lagi disini . 
p/s.p/s.p/s : 18 days more 

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

mungkin minda menjadi terlalu penat