mengimbas kembali , aku rindu

assalammualaikum wahai readers tersayang :)
much love . muah.muah. xoxo :)

haha mesti korang pikir apasal la ngn minah mengong nih . tbe tbe jeh . buang tebiat ke ape.

alaaa korg ni kacau laa. spoil jeh mood aku nak berkasih-kasihan ngn readers aku nih . *haha ade ke ?  okay okay . act jiwaa tersangat laa tengah kacau sekarang ni . korang nak tahuu sebab ape .

first thing first .
mood aku memang spoil drpd tengah hari semalam sebab aku kesakitan perut . ni bukan sakit perut biase waa cakap lu derr. sakit dy tak berenti dr tgah hari semalam . aku tak tahu laa aku silap makan ke or masuk angin ke or menstrual pain ke . ntah sampai aku tak tahu nak describe mcm mane . tapi seriuss sakit . n at the time aku tulis blog nih . ohh i still got that pain huh -.- haaa. menci laa skit mcm ni . oopps .bukan benci . tapi mcm alaa.alaaa. i noe ni dugaan dr tuhan . tuhan sygkan aku . sbb tuu dy bagi sakit nih , kalau kitaa sabar kita pat pahala ann . * correct me if i'm wrong . tapii . ni sakit sgt ni  :(

haishh fifie !! wake upp. jgn asek mengeluh jehh . tapi sumpaaaah seriuss n seumpama dengannye , aku nk ckp . AKU SAKIT PERUT n sngt.sngt spoil kan mood aku . *sigh

second .
hari jumaat yang serba indah ni sumaa nak buat aku panaass jehh . haishh lu sume bikin wa panass derr. waa da lamee tak marah.marah nih . lu jgn bikin wa marah . eii. lu tau takk wa panas gileerr ngn lu . agak-agak laa luu . jgn pentingkan diri jehh boleh takk ! haish !!

okeh . ignorekan . emosi jeh lebih .

third . 
MOOD SWING dohhh . haish . boleh plak mood aku nk swing mlm.mlm nih.. mulaa laa terkeseng-keseng terkenang bendaa yang lepas . haha. tak kenaa gayaa duhh kau fifie . lagi dua minggu nak FINAL boleh plak kau terkenang-kenang .

ehh hello ! aku bukan terkenang bukan-bukan . okayy secara kebetulan adaa org bgtahu aku si polan ni pergi overnite ke pengkalan balak .WTH . wat pe kau gtau aku seyh , aku da tadek ape daa ngn si polan ni polan tuu. aku tak dgr name dy lagi ! tawuukkk . eventhough korg.korg tak bce . aku nak ckp jugak . aku tak nak dgr name dy lagi . wekk wekk . korg tak kesian ke kat aku yang akan SEDIH bilaa dgr name dye . so , pesanan kat korg.korg , plis ! jgn sebut name dy lagii...

tapi , hehe . disebabkan teringat kenangan di pengkalan balak , aku tak cte ag ann yang aku ngn dak kelas aku ade g overnite kat pengkalan balak . kitorang ber'BBQ' disana . ohh sgt laa serunuk even kami bertujuh jeh yang pergi out of 18 . tape . its occay . mggu depan kitaa buat jamuan kelas lagii kan ?? chaiyok.chaiyok F3P7 ! luv u all laa . muach3x!

disebabkan pengkalan balak jugak aku ade berjanji ngn sorang minah ni nak tunjuk gmbr aku ngn bf dye. nah wani , amek aa . tak luak laa bf kau amek gmbr ngn aku . haha. pesanan untuk kau ! JANGAN JEALOUS okay ! :)

fourth !
aku rase cukuplah smpai disini . sbnrnya tujuan aku online nih sebab nak siapkan keje ICT aku tuu. kena buat webpage bagai . haha . batak gilaa kot nak webpage . seriuss menyusahkan . pape pun . saje mengisi kelapangan sebab MOOD aku lari untuk study mlm nih sebab sakit perut yang teramat .
*ceyh , update blog tak pe plak .
wekk ! sukaa ati guaa la derr :P






p/s : aku tak makan lagi roti canai aku .
p/s.p/s : tgah carik ubat sakit perut :(
p/s.p/s.p/s : nt aku update lagi .

assalammualaikum :)


*aku mmg suka mengenang kenang nihh . hehe :D

Comments

Wanie said…
asal dye xshave dowww..byk gile misai..xpena nmpk dye cmtu..huhu
haha. mane aku tau npe dy tak shavee.. hahaha . nt kau dah kawen ngn dy nt , nmpk laa dy cmtuu. haha. mcm org tuaa :P

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

mungkin minda menjadi terlalu penat