go.do.done :)

assalammualaikum ,

hari ini , hari isnin . study week pun dah mulaa . so semalam hari ahad , aku rasa hari terakhir untuk aku lupakan sejenak masalah masalah aku , tak pun just throw into the dustbin . yeaah . you rock gurl .*oke sbnrnya aku mintak penyepak .

setelah berhempas pulas memerah air mataa *okay aku tipu dan berserah kepadaa tuhan aku rasaa ini jalan terbaik aku pilih . lupaka segala bnda bndaa yang berkaitan dengan si diaa . butakan mata dan hati tentang si dia . cukuplaah aku simpan semua kenangan aku ngn diaa dalam hati aku dalam dalam . cukuplaah sekadar kawan jeh . we're not meant to be together . yepp . thanks to someone for realize me on it . kitorg mmg tak ditakdirkan untuk bersama . n yet thanks to bah , cuz realize me bout , anything can happen and we can't predict the ending . instead kte berharap nice mane pun , baik mana pun ending nye , yet , Allah's fate is stronger and the best for us . and i really hope , ape pun problem yang datang adalah bndaa baik for my future . really hope so . and , aku try belajar dari kesilapan aku take it as pengalaman dan pengajaran .

i admit , bukan senang nak lupaakan something or someone yang kitaa syg , but i have to for the sake of mylife . i have to move on and i gotta go my own way . just forget about it .

haha . dah laaa . mengarut tak sudaa . ei , cik fifie sayang =) boleh tak kalau anda letak entry yang berfaedah sikit ,? tak sikit laa banyak !
cukup.cukup laa dengan karut marut yang anda lakukan .

btw , starting for now , aku try laah k buat entry.entry yang pekdah sket . nanti takde laa korg sume bosan bace an , *even blog aku mmg bosan pun :(

erm tape laa . just need a little support . okay ! who is with me ?? raise your hand !! ( angkat tangan macam usop dlm cte hantu k.limah .hehe ) sape tak angkat meyh aku potong ! rawr ! haha. just kidding :)

aku rase tu jeh kot aku nak share . mggu yang sgt menyakitkan laa last week . fuhh pedih pedih . lukaa banyak besar nihh duhh . ade iodine tak ? ke ubat yang kalerr kuning ke ? or nak kmpung sket , letak minyak gamat . hahaha . tapi satu jela . korg letak laa ubat banyak mane pun , takkan baik buat masaa sekarang nih . iAllah tahun depan okaay laa kot .

dah dah . nanti aku update lagi :)
pray for my PSPM . another 5 days to go . aku cuakk doe . huhu :( tak study pape punn. sebab aku down sgt sgt kot . *sigh sigh sigh
k laa . adios =)
salam.

p/s : aku tak sempat tgok ABPBH smlm . sape leyh gtau aku sape pemenang2 dye ?
p/s.p/s : aku dah dapat tunaikan last wish aku ^^

Comments

Wanie said…
fie..be strong tao..focus on ur exam..xmao pk2 psl ni lg da..chaiyok chaiyok n_n