makan makan dan gemok .

salam .
hoho , ingat nak update malam tadi tapi tertunda ke hari ni pulak . btw , semalam after jeh balik keje dalam pukul 6.30 petang cmtu , adik heboh heboh cakap ayah nak kuar . aku EXCITED kot . haha nak tahu tak . sejak aku habis matrik aku belum lagi kuar g mane mane for tujuan jalan jalan tahukk . yang keluar g pontian tu punn tujuan : amek sijil spm . so tak dikire keluar , haha . kelaka bukan aku ni ?

lagi satu fakta aku nak cakap , even dah sebulan aku bercuti kat negeri sembilan nih , baru laa semalam aku jejak pi jusco kat seremban duaa tu . haha itu pun ayah yg tnye nak g mane , kalau tak . memang tak laa . then semalam g makan kat Johny's Restaurant . nak tahu something ? haha . bila makan kat johny's tuu , aku teringat kenangan bersama kawan kawan aku kat matrik tuu . haha , makan pun mukaa monyok macam tikus mondok . haha *aku tipu .

erm , tak banyak nak ckp . nah ni gmbr .


tom yam bee hoon dy sumpah sedap :))


ni snap lepas makan . okay i admit that aku makin gemok -.-''


tbe tbe rase malu tayang mukaa sendiri kat blog . HAHA , ape kau kesah . ni blog aku , bukan blog kau .

chow :)

Comments

dayah samad said…
sayang mkn byk pon tetap kecik molek pe
kiut and berisi just nice la dear
makan n dont be afraid :) makan makan
makes us live happily ever after ^^
haha . ye ke ? buruk laa gemok tapi pendek . huhu

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat