Posts

Showing posts from June, 2011

doodles

Image
salam .

hailaa . sekarang ramai plak yang dah kemaruk doodles . termasuk laa aku jugak . macam comel je doodle doodle ni kann . aku tengok kat blog blog taikoo nih . seriuss comel . ta payaah cakap laa blog sape . korang mesti tahuu kan ?

sampai la satu tahap ni aku siap mintak dak tikalatiff ni buatkan . kalau bab bab hias menghias nih memang aku serahkan kat dak sorang nih . diaa memang pro laa wa cakap lu . nak tengok wa nye doodles ?

ni ha :
ha . amacam comel sebegitu ayu kan ? cmtu laa request aku .
aku hengat nak buat doodles nih as header an . tapi aku takdek idea cmne nak buat header . kebuntuan idea gituu . aku rasa . dah banyak sangat aku menaip nih . sekali 3 entry aku taip . hebat tak hebat dakkk ? haha.
pape pun aku masih bercuti sampai jumaat nih .hope weekend aku dah boleh g driving class . korang doakan aku ye cepat sehadd ? tehee . byebye (:

terlambat tapi masih berharga

salam

 hari ulangtahun kelahiran hero tersayang , ayahanda aku , encik roslan bin zahari , hari sabtu bersamaan 18 Jun 2011 , genap umur ayah aku 44 tahun . ohh makin tuaa sudah ayah aku . jauh di sudut hati aku , kesian kat ayah , sebab waktu birthday dia , anak perempuan dia masuk hospital sebab sakit appendix . kesian kan ?

and the next day , sunday plak . father's day . sungguh . serius , sangat kesian kan ayah aku . tbe tbe terasa pembawa malang plak kat dlm family ni . ish ish .

pape pun , even dah terlambat , to my ayah :

happy birthday and happy father's day to my ayah
encik roslan bin zahari
semoga panjang umur sehad selalu and gembira sentiasa
untuk sekelian kalinyaa aku tibe tibe nak ayah aku , parents aku merasa
akan kejayaan aku satu hari nanti . aku nak diorang rasa kesenangan yang bakal aku kecapi .

hope segala urusan aku dipermudahkan oleh-NYA .

konklusinya . aku akan berusaha sebaik mungkin dan hanya berserah kepada yang maha esa . dia lebih mengetahui . salam…

kerana diriku begitu berharga

salam

okay bulan ini aktiviti aku sangat terganggu sampai aku takde kesempatan untuk mengupdate blog sampah nih . hailaaa . cuba cuba la bersyukur fifie sebab kau masih hidup di bumi Allah pinjamkan kat kau nih . #alhamdullillah . okay , pendahuluan yang agak memuhasabahkan diri . err , betul ke grammar aku ? aa tak pelah . cikgu bm aku tak singgah baca blog nih punn . #yekyekje .

nak tahu ? petang jumaat hari tu , senak enak aku makan toaster twister kat KFC tu haaa , tetbe je , perut aku saked , akcelli , dah saked dah before tuh , saje aku nak mention yang aku makan kat KFC . **okay pelempang sebijik untuk aku . alaaa . nak bergurau pun tableyyyy . then , dipendekkan citer , after aku saked perut muntah muntah macam nak pengsan time tuhh , ade akk kat tempat keje aku tuhh , bawak laa aku g klinik . sampai jeh kat klinik , doc cek cek sume , dia kataa kne bawak hospital . ade dua possibility . fes , appendix . second , masalah peranakan . haha . aku bila dengar masalah peranakan tu …

aku memang batak

holla !

eyh kau ingat ini kat itali ke nak hollah bagai . ok ok . i'm sorry :) my bad :D btw , assalammualaikum :)

sedar tak sedar hari ini dah 16 JUN 2011 . and harini bersamaan hari Khamis dah aku pun baru tersedar dah 15 hari aku tak mengarang kat blog sampah nih . ** hailaa fifie kau baru sedar ke ini blog sampah . follower pun tak sampai berapa . hehe . ape aku kesah . aku buat blog ini bukan nye nak kejar femes ke ape . tapi aku buat blog ini sekadar nak berkongsi segala benda yang berkaitan dengan hidup aku and alhamdullillah , aku masih kekalkan nawaitu aku tu sampai ke arini . #syukur .

sedar tak sedar jugak , arini umur aku dan 19 tahun bersamaan dah 20 tahun mak ngn ayah aku berkahwin . dengan rasminya kat sini aku nak ucapkan , SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN MAMA NGAN AYAH :) hee dah 20 tahun kann . waaa , hope sampai kekal ke akhir hayat tauu . kalau boleh akk nak mama ngn ayah tengok akak kahwin n dapat anak sume . nak mama ngn ayah sempat tengok cucu first . ceywaah…