aku memang batak

holla !

eyh kau ingat ini kat itali ke nak hollah bagai . ok ok . i'm sorry :) my bad :D btw , assalammualaikum :)

sedar tak sedar hari ini dah 16 JUN 2011 . and harini bersamaan hari Khamis dah aku pun baru tersedar dah 15 hari aku tak mengarang kat blog sampah nih . ** hailaa fifie kau baru sedar ke ini blog sampah . follower pun tak sampai berapa . hehe . ape aku kesah . aku buat blog ini bukan nye nak kejar femes ke ape . tapi aku buat blog ini sekadar nak berkongsi segala benda yang berkaitan dengan hidup aku and alhamdullillah , aku masih kekalkan nawaitu aku tu sampai ke arini . #syukur .

sedar tak sedar jugak , arini umur aku dan 19 tahun bersamaan dah 20 tahun mak ngn ayah aku berkahwin . dengan rasminya kat sini aku nak ucapkan , SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN MAMA NGAN AYAH :) hee dah 20 tahun kann . waaa , hope sampai kekal ke akhir hayat tauu . kalau boleh akk nak mama ngn ayah tengok akak kahwin n dapat anak sume . nak mama ngn ayah sempat tengok cucu first . ceywaahhh ! sumpah batak gilaa fifie nih , berangan tak habis ! tehee :) tak salah kan *winkwink

arituu aku ade cte tak aku ada mohon sambung study kat unikl ? tade ekk ? ntah . haku punn tak hengat . ntah sejak bile jadi pelupe ntah . tapi ape aku nak tekan kan kat sini . aku dapat tawaran tuu . dapat course ape ? biarlaahh rahsia *hehe . tapi aku kan . aku kan . aku kannn tatau laaa nak pergi ke tak . sebab sebab , aku nak jugak tggu keputusan UPU aku tu haaaa . sebab aku kalau boleh nak course yang aku mohon kat UPU tuuu . err , doakan ape yang terbaik untuk aku ehh ? thank you so much .

haaa. aku rasa aku tak pernah cte lagi kan hape keje aku kat YNS tuu ann . ape procedure nye sume annn . tape , tu korang tggu next entry , sebab aku rase macam eksaiteddddd giler nak cte korang pasal kerjaa aku yang macam batak nih . nasiblaahh aku ni penyabar . #okay aku tipu :D

dah laaa . aku rasa aku dah terlebih mencurik masa kerja akuu ni haaa . nak tahuu sebab ape ? sebab server kat .........  macam haremmm . hehe . terpaksa jugak cakap tanpe berselindung . btw , thanks for drop by . jasamu dikenang . cewahhh . bye bye :D


p/s penaja : entry takde kena mengena dengan tajuk . mesti korang rasa apa-yang-budak-sengal-ni-cakap-an ?

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat