doodles

salam .

hailaa . sekarang ramai plak yang dah kemaruk doodles . termasuk laa aku jugak . macam comel je doodle doodle ni kann . aku tengok kat blog blog taikoo nih . seriuss comel . ta payaah cakap laa blog sape . korang mesti tahuu kan ?

sampai la satu tahap ni aku siap mintak dak tikalatiff ni buatkan . kalau bab bab hias menghias nih memang aku serahkan kat dak sorang nih . diaa memang pro laa wa cakap lu . nak tengok wa nye doodles ?

ni ha :
ha . amacam comel sebegitu ayu kan ? cmtu laa request aku .

aku hengat nak buat doodles nih as header an . tapi aku takdek idea cmne nak buat header . kebuntuan idea gituu .
aku rasa . dah banyak sangat aku menaip nih . sekali 3 entry aku taip . hebat tak hebat dakkk ? haha.

pape pun aku masih bercuti sampai jumaat nih .hope weekend aku dah boleh g driving class . korang doakan aku ye cepat sehadd ? tehee . byebye (:

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat