Posts

Showing posts from July, 2011

oldschool

Image
salam ,  tadi aku cari cari barang tiba tiba  terjumpa ni 

OLDSCHOOL kan ? haha  aku pun tak hengat aku umur bape nih  gila batak ketat mukaa meyh . haha  segan segan :P
gua chow lu.

sehelai kertas

Image
salam :) lama dah tak menjenguk blog ni .  almaklumlaa , semakin hari semakin busy dgn kerja kerja yang berlambak . so , kadang kadang bila ada free time  ni laa yang terhasil .

okay , aku ngaku aku masih teringat kat dia -.-'' teruk kan aku ? padahal dia dah jadi kepunyaan orang dah pun . takpe , as i said like the wordss in that picture , i will heal my heart by myself , slowly .
: please do pray for me :
bye

ekspresikan dirimu

Image
salam . title nak gempak jeh kan .  aku taknak cakap banyak  #okbye




#hambek kau besar besar aku tayang
#ade aku kesah ?

adegan tolak menolak pun seronok

Image
salam (:
hari ni hari yang quite malang laa untuk aku and adek aku , shasha tuh .
tadi petang , adek aku nuh mintak aku bawak dia pi umah kawan dia . rumah kawan dia tu plak quite jauh dr rumah aku . then kebetulan aku pun nak pi isi minyak motor tu . dengan tindakan yang sangat bijak , kitorg decide pi umah kawan dia tu dulu then baru pi isik minyak .
perjalanan yang semakin lancar itu menjadi sukar apabila motor tiba tiba berhenti tengah jalan . #demm haku hengat kan ape . rupenye dah kehabisan minyak . punya laa kitorang buat mukaa tebal berhenti kat tepi jalan . dah laaa jalan besar plak tuu . mahu takk segan . naib pakai helmet . lagi satu , bajet macam ade lesen jeh bawak motor ke jalan besar . ah , tak kesah la . yang penting aku segan . dah laa betul betul 10meter before traffic light . aaa segan . yang mamat mamat gatal dah sebok hon hon . #fakkk . aku tak sukaa .
habis tu , jadik laa adegan menolak motor kat tepi jalan . hilang sudah keayuan dan kecomelan yang kami pertahankan b…