Posts

Showing posts from August, 2011

salam satu ramadhan

Image
salam .
dah terlambat ke ek nak wish SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ? hee tu laaa . malas lagi cik fifie oi . kan dah terlambat nak wish .  pape pun , even dah terlambat punn ,  still nak wish selamat menyambut bulan ramadhan :)  hope bulan puasa nih dilalui dengan penuh kesederhanaan dan keberkatan :) tak perlu berlebihan kan ? sekadar mencukupi . so , nanti takde laa LARI BUDGET nak sambut RAYA nanti . haha , puasa baru sehari ada hati nak pk raya . 


** click untuk tumbesaran **
haaaa . kat gambar tuuh  aku ada pesanan utk korang . sepatutnyaa aku cakap semalam tapi dah terlambat kan ? nak buat mcm mane . MALAS dah dah laaaa.
cakap pasal puasaa nih teringat zaman sekolah dulu . buka puasa sama sama  aku tak nak buat entry pasal tu  sebab makcik tika ni dah buat . even beliau sekejap jeh ngn kitorang  situasi nyaa smpai ke form 5 lebih kurang samaa jeh :)

so , selamat menyambut bulan ramadhan dengan penuh barakah :)
psst psst , tadi korang buka ape ^__^
salam