salam satu ramadhan

salam .

dah terlambat ke ek nak wish SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ?
hee tu laaa . malas lagi cik fifie oi . kan dah terlambat nak wish . 
pape pun , even dah terlambat punn , 
still nak wish selamat menyambut bulan ramadhan :) 
hope bulan puasa nih dilalui dengan penuh kesederhanaan dan keberkatan :)
tak perlu berlebihan kan ? sekadar mencukupi .
so , nanti takde laa LARI BUDGET nak sambut RAYA nanti .
haha , puasa baru sehari ada hati nak pk raya . 



** click untuk tumbesaran **

haaaa .
kat gambar tuuh 
aku ada pesanan utk korang .
sepatutnyaa aku cakap semalam tapi dah terlambat kan ? nak buat mcm mane .
MALAS
dah dah laaaa.

cakap pasal puasaa nih teringat zaman sekolah dulu .
buka puasa sama sama 
aku tak nak buat entry pasal tu 
sebab makcik tika ni dah buat .
even beliau sekejap jeh ngn kitorang 
situasi nyaa smpai ke form 5 lebih kurang samaa jeh :)


so , selamat menyambut bulan ramadhan dengan penuh barakah :)

psst psst , tadi korang buka ape ^__^

salam


Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat