blur

assalammualaikum :)

alhamdullillah .

aku masih hidup di dunia yang serba indah kurniaan tuhan . dan aku masih diberi peluang untuk menikmati segala nikmat yang diberikan .

hmmph , sedar tak sedar sudahh 3 bulan aku berada di bumi batu pahat . pejam celik pejam celik , err minggu depan final rupanya . dan aku masih lagi sebok mengelamun , dan masih lagi lega menulis blog .
ah , study 24 jam pun tak boleh jugak kann :) tak salah untuk rehatkan minda sebentar .

sebenarnya , aku tak tahu nak update ape dekat blog ni . aku tiada idea untuk menoreh idea dari minda aku yg serba kekurangan ni :') .

cukupla rakan-rakan sekalian tahu , aku masih sihat :)
alhamdullillah .

cukuplah sampai disini dahulu .
ade mase aku update lagi .
thanks !

salam.

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

pesta konvo uthm ada banyak barang murahhh !