trip ?

assalammualaikum .
hello !

sila tahu bahawasanya aku sekarang tengah bosan bosan bosan bosan bosan bosan bosan bosan !

yeahh , sesungguhnyaa aku tengah bosan sekarang ni , and thats why i wrote here . muahahaha ! and yes ! i am SELFISH ! sebab ape ? sebab bila dah bosan barulaaa aku terhegeh-hegeh nak update blog . danggg ! kesian blog aku nih . tapi yes again . aku admit , aku sayang kat bloggg aku ni haaa even aku cari dia time aku tengah depressed , sedih , marah , and BOSAN !

heyy ! aku tekan kan sekali lagi aku bosan ! HAHA

okay . stop with that . akcelli an an an . i nak cite something nih kat u'olls ! semalam hari yang penuhh dengan aktivityy tauu u'olls ! pagi pagi lagi i dah ajak mama i g memane laah yang patut . then plan punye plan , kami semuaa pigiiii kee WetWorld Pedass !! yuhuuuu ~ 

cehh , gedikk kauu ~ hehe . nampak macam eksaited kan kan ? padahal takde laa eksaited mane . disebabkan tahap kebosanan sudah makin meninggi , aku punn mengajak laa mama aku yang cantik berseri seri tuuu pi sanaa ~ HAHA . bawak laaa adek adek aku sume . just entertain myself je punn .

so , sape sape yg tak penah pegi , aku takde laaa sarankan korang g . tapi kalau korang nak g jugak , g laaa . harga untuk orang dewasa RM10 , kanak-kanak RM8 . haaa ! siap ade discount untuk warga emas sume . so , korang boleh laaa g bawak atuk nenek mak ayah adek badek korang sumee . and have a nice family trip kat sanaa :D hehe tapi jangan salahkan aku kalau korang rasa tak seronok . aku pun tak sarankan korang g sana tauu ~ heee . 

haa lupa nak cakap , kat sana special nyee , ade air panas semula jadi tauu ~  

 
sumber : encik google

sumber : encik google

sumber : encik google

woi woi woi ! cte aku tak habis lagi nih . sampai ati korang nak tinggalkan aku an :(

huuu ~ biasalaaa kan . bila dah mandi mesti aaa rasa lapar an ? so , there is .


PIZZA HUT 

jangan jeles u'olls i makan kat pizza hut . fuhh dapnye dapnye dapnye *dengan muka yg sangat annoying* . haaaa , after family trip kat pedass tuu korang bolehh laaa melantak puas puas kat pizza tuuu . serius kenyang and puas . HAHA , aku dah macam promoter plak kat sini . pape pun semalam diakhiri dengan karoke di dataran senawang . fuhh , release tension gua beb ! serius !

so , the conclusion is , i have a such a nice day semalam dengan mama yang sangat sporting bawak kami adek badek . hahaa . oh yee . ayah takde sebab kejee . so . this is it . habis dah cite aku . korang boleh blah dah :D

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat