Posts

Showing posts from February, 2012

a smile can hide thousand tears

Image
salam
hey awak  nampak tak kayu tuu ? ha macam tu laah hati saya awak dah patahkan  so , lepas ni tak payah gegatal cuba contact saya lagi okay 
kerjasama awak amat dihargai 

see  awak nampak kan saya cuba untuk tersenyum
please pergi jauh 
bye 

hari terakhir di rumah

Image
salam jumaat :)

hari ni aku bangkit dengan penuh bersemangat even sebenarnyaa aku bangun disebabkan mak aku call suruh bukak pintu rumah makcik aku datang . #Eh ?

haha . iyeee . mmg tiap tiap hari aku bangun mcm tuu . teruk kan ? selagi mak aku tak kejut . mmg aku tak bangunn laa after tidur lepas subuh . haigoo . teruk nih . sila laa berubah ye cik fifie :)

alhamdullillah , aku rasa lebih lega harini sebab aku tak perlu dah pikir pikir *bendabenda* tuu sume dah . semalam sudah dijelaskan . semalam juga aku tidur bertemankan air mata . dan aku berjanji . itu laa air mata aku terakhir :) ye . terakhir ! take note ! hikhik

oh by the way ! hari ni hari last aku kat rumah . esok pepagi aku dah gerak balik UTHM kesayangan aku tu . doakan aku kuat ye sebab possibility utk aku terserempak dgn dia sangat lah tinggi dan aku kalau boleh taknak jumpa dia langsung . Eh ?

so , bye bye , Taman Alamanda , Senawang .
Hai Hai UTHM , Parit Raja .

#semangat

sembang banyak sangat nih 


p/s : sape yang baik…

break into the pieces

result oh result

Image
salam
harini pelajar UTHM telah digempar gempur kann olehh sesuatu bendaa yang pasti ditunggu tunggu oleh semua pelajar degree di Malaysiaa . hahaha . tengok title entry ponn dah tahuu . so , aku ponn malas nak berahsiaa bagai . haa , sesapee yang sebok busy-body sangat nak tahukk result aku tuu . tengok aaa . aku taknak gtauu sendiri . pepandaii laa dowaaang carik . lalalala :D
Ohh by the way , syukur alhamdullillah . result aku takde laa sehebat korang korang yang membaca ni . aku ni insan biasa yang takde laa geliga mana , dan malas terlebih . ha ye itu aku ! kau jangan tokojut plak . so , result aku punn camni laa gamaknyaa . insyaAllah akan ku usaha dengan lebih gigih pada semester-semester akan datang :)
serius tak sangka result aku ke nih ? HAHA . serius ohh . kalau korang kat tempat aku time SEBELUM dan SEMASA exam yang penuh dengan konflik , masalah masalah jiwa , serta kekurangan kasih sayang , EH ? haaa . korang mesti akan rasa ape yang aku rasa bila dapat result macam ni .
aga…

trip to brogaa

Image
salam 
lama dah aku terniat nak update blog aku ni pasal pegi brogaa aritu . ekcelli aku malas nak cerita balik sbb mengingatkan aku tentang sesuatu . eh bukan . tentang seseorang . ntah laaa . asal aku ingat dia je , aku sedih . hmm pedulikan laaa . by the way , aku gerak g broga aritu pada 06 Februari seawal 5.30 pagi . hmm , aku malaas nak cte bebanyak . cukuplaaa aku letakk gambar je kat sini :)
time ni matahari baru jee terbit sume . aku tak sampai atas punn . membe2 aku yg sampai atas
cantik kan pemandangan kat atas . rugi korang tak g :)
rasa macam harmoni jee duduk kat atas nih
pedulikan mukaa aku yang ntah-macam-hape tuuu . serius aku penat ! hahaa
ni punn aku tak sempat sampai . hehe . aku tukang edit gambar je
adek aku yg pakai baju bebelangg tuu . dia ngan memembe diaaa
dah penat mendaki , balik tuu kitorang singgah taman botani , putrajaya 
disebabkan masalah ape pun aku tatau . so aku malas nak letak gambar bebanyak , so korang boleh nengok kat SINI dan SINI dan juga SI…

tell me please

Image

HB MAMA

Image
HAPPY BIRTHDAY MAMA