hari terakhir di rumah

salam jumaat :)

hari ni aku bangkit dengan penuh bersemangat even sebenarnyaa aku bangun disebabkan mak aku call suruh bukak pintu rumah makcik aku datang . #Eh ?

haha . iyeee . mmg tiap tiap hari aku bangun mcm tuu . teruk kan ? selagi mak aku tak kejut . mmg aku tak bangunn laa after tidur lepas subuh . haigoo . teruk nih . sila laa berubah ye cik fifie :)

alhamdullillah , aku rasa lebih lega harini sebab aku tak perlu dah pikir pikir *bendabenda* tuu sume dah . semalam sudah dijelaskan . semalam juga aku tidur bertemankan air mata . dan aku berjanji . itu laa air mata aku terakhir :) ye . terakhir ! take note ! hikhik

oh by the way ! hari ni hari last aku kat rumah . esok pepagi aku dah gerak balik UTHM kesayangan aku tu . doakan aku kuat ye sebab possibility utk aku terserempak dgn dia sangat lah tinggi dan aku kalau boleh taknak jumpa dia langsung . Eh ?

so , bye bye , Taman Alamanda , Senawang .
Hai Hai UTHM , Parit Raja .

#semangat

sembang banyak sangat nih 



p/s : sape yang baik hati nak belanja aku tengok ghost rider 2 ?

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat