result oh result

salam

harini pelajar UTHM telah digempar gempur kann olehh sesuatu bendaa yang pasti ditunggu tunggu oleh semua pelajar degree di Malaysiaa . hahaha . tengok title entry ponn dah tahuu . so , aku ponn malas nak berahsiaa bagai . haa , sesapee yang sebok busy-body sangat nak tahukk result aku tuu . tengok aaa . aku taknak gtauu sendiri . pepandaii laa dowaaang carik . lalalala :D

Ohh by the way , syukur alhamdullillah . result aku takde laa sehebat korang korang yang membaca ni . aku ni insan biasa yang takde laa geliga mana , dan malas terlebih . ha ye itu aku ! kau jangan tokojut plak . so , result aku punn camni laa gamaknyaa . insyaAllah akan ku usaha dengan lebih gigih pada semester-semester akan datang :)

serius tak sangka result aku ke nih ? HAHA . serius ohh . kalau korang kat tempat aku time SEBELUM dan SEMASA exam yang penuh dengan konflik , masalah masalah jiwa , serta kekurangan kasih sayang , EH ? haaa . korang mesti akan rasa ape yang aku rasa bila dapat result macam ni .

again , syukur alhamdullillah .

klik untuk tumbesaran yang lebih mantap !

thanks to lecturer and my lovely friend sebab diorang banyak support aku timee aku tengah down time tu .

so , to those yang berjaya , congratulations to you guys and ladies . you are ohsemmm ! hehe . sape sape yang terkurang never mind . bersyukur dgn result tuu , Allah janji yang lebih baik untuk korang nanti . usaha lebih pada masa akan datang . gambate chaiyok ! (result jepun aku C , HAHA )

thanks a lot 

p/s : eh , encik PTPTN bilaa pulakk nak masukk nih :D hehe

Comments