Skip to main content

result oh result

salam

harini pelajar UTHM telah digempar gempur kann olehh sesuatu bendaa yang pasti ditunggu tunggu oleh semua pelajar degree di Malaysiaa . hahaha . tengok title entry ponn dah tahuu . so , aku ponn malas nak berahsiaa bagai . haa , sesapee yang sebok busy-body sangat nak tahukk result aku tuu . tengok aaa . aku taknak gtauu sendiri . pepandaii laa dowaaang carik . lalalala :D

Ohh by the way , syukur alhamdullillah . result aku takde laa sehebat korang korang yang membaca ni . aku ni insan biasa yang takde laa geliga mana , dan malas terlebih . ha ye itu aku ! kau jangan tokojut plak . so , result aku punn camni laa gamaknyaa . insyaAllah akan ku usaha dengan lebih gigih pada semester-semester akan datang :)

serius tak sangka result aku ke nih ? HAHA . serius ohh . kalau korang kat tempat aku time SEBELUM dan SEMASA exam yang penuh dengan konflik , masalah masalah jiwa , serta kekurangan kasih sayang , EH ? haaa . korang mesti akan rasa ape yang aku rasa bila dapat result macam ni .

again , syukur alhamdullillah .

klik untuk tumbesaran yang lebih mantap !

thanks to lecturer and my lovely friend sebab diorang banyak support aku timee aku tengah down time tu .

so , to those yang berjaya , congratulations to you guys and ladies . you are ohsemmm ! hehe . sape sape yang terkurang never mind . bersyukur dgn result tuu , Allah janji yang lebih baik untuk korang nanti . usaha lebih pada masa akan datang . gambate chaiyok ! (result jepun aku C , HAHA )

thanks a lot 

p/s : eh , encik PTPTN bilaa pulakk nak masukk nih :D hehe

Comments

Popular posts from this blog

Life Update 2 : Berkahwin

~ setelah hampir setahun berlalu ~

Hi and Assalammualaikum !

Malas nak cakap sorry sebab lambat update ke ape sebab blog ni mana ada readers ! aku sorang je peminat setia amoyykacak ! hahahhaa. okay kali ni just straight to the point aku nak cerita life update aku yang seterusnya, KAHWIN ! yeay !

Haa dulu kalau baca post2 aku yang lama mesti macam aku asek nak fikir pasal relationship laa ape la kan. now aku dah selamat dah berkahwin ! dah setahun 5 bulan dah chuools, alhamdulillah :)

So ! aku nak cerita laa serba sedikit tentang perjalanan aku sebelum, semasa dan selepas berkahwin.

SEBELUM -- kayy sebelum berkahwin ada beberapa proses yang kau kena buat. aku listkan as point je laa eh :

1. pergi kursus kahwin - yang ni wajib kayy ! kalau kau tak g kursus kahwen kau takkan dapat sijil tu pastu senang cite kau tayah la kawin hahaha
2. daftar kahwin - yang ni kau kena laa daftar untuk berkahwin. camne nak daftar tu, kau kena refer dengan majlis agama islam tempat kau. ada yang boleh daft…

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

hehe amacam. seronok tak baca part 1 tuuu ? hahaha sorry sorry. kali ni aku cuba create entry yang penuh berilmu kayy semoga senang orang carik pakej and itinerary hiks 
Kitorang ambil flight pagi pukul 7:10 pagi. Sampai krabi pukul 7:30 pagi waktu krabi camtu. Kat sana lambat sejam okay. so korang jangan terperanjat plak kenapa flight korang 20 minit jee. hahaha padahal aku pon pelik gak memula dulu. okay okay back to the point.
Sampai2 je sana, macam biasa. mestilah cari transport nak ke Aonang. korang jangan risau. kat situ bersepah ada. kitorang sewa van. kalau dalam airport tu, korang keluar2 je dari imigresen tu, booth dia tepi kanan sekalii. sorry lupa nak ambil gambar. kitorang ambil van je lah sebab 8 orang kan. 
so satu van rege 1050 baht/van. bahagi dengan 8 so sorang dalam 130 baht sorang. boleh la. sebab kitorang malas nak buang masa ambil bas tambah tambah lagi kitorang TAK PLAN PAPE PON LAGI aktiviti aktiviti kat sana. dats wai laaa ai tel u nak cepat kayyy.
so perjala…

Life Update 1 : Bertunang

Hi Assalammualaikum semuaaa ! 
Its been awhile (awhile laa sangat) since aku tak update blog ni. So since aku ada laa sikit masa lapang ni (sewaktu bekerja), aku cuba untuk update sesuatu bagi memeriahkan semua blog yang sendu ni. 
Jadi, seperti tajuk yang korang baca, aku nak update pasal bertunang. Okay, bagi sesiapa yang tidak mengenali aku or yang tidak berminat pon nak ambil tahu pasal aku, saje aku nak bagitahu now aku dah kahwin and insya-Allah bakal ada anak sorang soon ! so, before life aku hectic pulak dengan anak aku, blog ni plan nye aku nak update mengikut kronologi hidup aku bermula dengan fasa "bertunang". 
*taknak baca boleh pangkah awal-awal, mohon jangan kecam sis, ni sekadar untuk memori sis je nanti*
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
okay mukadimah yang sangat panjang. jap lagi content…