trip to brogaa

salam 

lama dah aku terniat nak update blog aku ni pasal pegi brogaa aritu . ekcelli aku malas nak cerita balik sbb mengingatkan aku tentang sesuatu . eh bukan . tentang seseorang . ntah laaa . asal aku ingat dia je , aku sedih . hmm pedulikan laaa . by the way , aku gerak g broga aritu pada 06 Februari seawal 5.30 pagi . hmm , aku malaas nak cte bebanyak . cukuplaaa aku letakk gambar je kat sini :)

time ni matahari baru jee terbit sume . aku tak sampai atas punn . membe2 aku yg sampai atas

 
cantik kan pemandangan kat atas . rugi korang tak g :)

rasa macam harmoni jee duduk kat atas nih

pedulikan mukaa aku yang ntah-macam-hape tuuu . serius aku penat ! hahaa

ni punn aku tak sempat sampai . hehe . aku tukang edit gambar je

adek aku yg pakai baju bebelangg tuu . dia ngan memembe diaaa

dah penat mendaki , balik tuu kitorang singgah taman botani , putrajaya 

disebabkan masalah ape pun aku tatau . so aku malas nak letak gambar bebanyak , so korang boleh nengok kat SINI dan SINI dan juga SINI :)

sampai ketemu lagi . btw , korang boleh laa g sana ! BEST :)

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

pesta konvo uthm ada banyak barang murahhh !