Posts

Showing posts from April, 2012

battleship !

Image
assalammualaikum and hai hai hai peoples !
BATTLESHIP !


sape yang dah tengok . angkat tangan dan kaki ! cepat cepat cepat !! okay to , those yang belum tengok , sila sila laa tengok . oh yeayy , of course ! i command you to watch this movie . please please and please go watch it , NOW !
okay , bergurau :)
macam biase , aku nak merepek lagik . so , sape nak baca sungguh terharu saya . siapa yang taknak . tu kat atas ade simbol pangkah . sila tekan dengan senyuman :)
actually , i wanna watch this Battleship thing dengan wani aka roommate aku . memandangkan fifot aka kepalamate aku dah tengok bersama si skandal yang mane ntah-aku-pun-tatau . tapi tapi tapi dan tapi , sedang aku berjalan jalan di Jusco Seremban 2 bersama sama ayah dan mama dan adek dak adek adek tercinta , tak sangka plak ayah aku mengajakk tengok battleship nih . ohh dah tentu aku pun semacam jomlah ayah , bila lagik nak tengok ! sungguh aku terlupa janji aku bersama si wani . 
okay , tu je aku nak cerita . kbye :)
pangg…

some annoying story to tell

Image
assalammualaikum and good evening guyss !

psstt : to those yang baca pada waktu pagi , i wish you goodmorning :)

first first first of all , i just want to say HAI HAI HAI ! hee , see ! nampak tak macam dah takde keje , padahal serius terlalu banyak sangat keje yang menunggu . seperti multimedia , titas dan pelbagai lagi . ohh dah kenape ayat sebegitu skema semacam budak darjah enam ?

today , yesss todayy , ye harini . hari isnin . selepas cuti seminggu . dipenuhi dengan kelas kelas . pagi pagi lagi aku dah ponteng kelas titas . muhahehehehahahehe *gelak la cmne korang nak gelak* .

serius malas nak pergi kelas sebab aku tahuu beliau , ye . beliau , akan sentiasa bercakap mengenai modul modul modul dan modul . okayy , sebenarnye modul tuu bukan laa mengandungii nota ataupun segala benda untuk diulangkaji tetapi sangat menghairankan aku , kerana kami semua diwajibkan membelinya dengan harga RM35 . ohh , dah tentu aku bersama kaum kerabat aku , TIDAK MEMBELINYA . fotostat sudahh . tapi s…

dah lama

Image
assalammualaikum and hye :)

hai kengkawan . mohon maaf atas kelewatan mengupdate blog . kesian jugak kat blog ni , sampai dua bulan ditinggalkan . actually , bukan ditinggalkan . just takde benda penting untuk dikongsi bersama . atau aku terlalu kedekut ? naaahhh , its not a big matter kann . korang bukannya baca blog aku . blog ni kan blog suka suki syok sendiri . sentap ?

btw , tatau laa korang perasan ke takk , aku dah tukar laguuu kat blog aku nih . ohh kenape aku tukar ? sudah tentuu aku suka penyanyi diaa . sungguh . cover baik punyaa lagu ' The One That Got Away ' dan sepanjang seminggu dirumah juga akan ku putar lagu nih 24 hours . haha . dasat bukan ?

haaaa , lupa nak bagitahu . setelah 2 bulan aku menjalani semester baru , baru jumaat rituu aku start cuti midsem :) mohon tahu bahawa aku sangat seronok sebab dapat cuti . hehe , aku cakap macam laa aku sorang yang dapat cuti ye dak ?

ohh aku nak bagitahuu , aku dah dapat permission dari ayah aku bawak kete ke uthm tu h…