some annoying story to tell




assalammualaikum and good evening guyss !

psstt : to those yang baca pada waktu pagi , i wish you goodmorning :)

first first first of all , i just want to say HAI HAI HAI ! hee , see ! nampak tak macam dah takde keje , padahal serius terlalu banyak sangat keje yang menunggu . seperti multimedia , titas dan pelbagai lagi . ohh dah kenape ayat sebegitu skema semacam budak darjah enam ?

today , yesss todayy , ye harini . hari isnin . selepas cuti seminggu . dipenuhi dengan kelas kelas . pagi pagi lagi aku dah ponteng kelas titas . muhahehehehahahehe *gelak la cmne korang nak gelak* .

serius malas nak pergi kelas sebab aku tahuu beliau , ye . beliau , akan sentiasa bercakap mengenai modul modul modul dan modul . okayy , sebenarnye modul tuu bukan laa mengandungii nota ataupun segala benda untuk diulangkaji tetapi sangat menghairankan aku , kerana kami semua diwajibkan membelinya dengan harga RM35 . ohh , dah tentu aku bersama kaum kerabat aku , TIDAK MEMBELINYA . fotostat sudahh . tapi sampai sekarang tak fotostat . err apakah ?

dan sekarang , aku mengalami masalah kewangan . ehh , sesiapa boleh tolong aku ? dharapkan dapat membantu aku , dan sudah tentu aku tak mengharapkan daripada ah-long-long-long-long . huuuuuuuuuu T__T . sedih tahu tak . aku punn tatau mane duit PT aku berjalan ke berlari ke merangkak ke mane . serius aku tatau . kau tau ? so , aku sedang mencari part time area batu pahat , johor . sesiapa yang ade contact number , sila bagitau . sekian terima kasih .


ohh , semalam before aku balik batu pahat , aku teman adek aku g temuduga kat uitm lendu . kau tahuu , sampai dua kereta yang g sana . untung ade kakak sebaik aku yang sanggup meneman beliau ke sana . sampai habis aku tunggu tawuk -.-''

dah , sebenarnye , aku tatau nak update ape kat blog cikai nih ==''
soooo soooo sorryyy sesangat sebab aku banyak merepek . insyaAllah kalau ade something yang best aku update lagik . bye :)

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat