Posts

Showing posts from May, 2012

i am twenty !

Image
assalammualaikum and hye !
yesterday was a big bigg bigggg day for me . you know why ? yeahhh , absolutely ! it was my birthdayy yang ke em em em  20 yearss old . haiyaahh . gua sulaa tuaaa maaa . sangat tidak seronok bila dah masuk angka duaaa .
and you know , i got a big surprise from my beloved friends kat uthm tuu . haha , actually , takde laa surprisemane seems i got a big instinct and they all pun takde laa pandai plan sangat . banyak kantoi . but , aku buat buat tatauu je laaa . haha . they're really funny . nak cakap punn bisik2 depan2. tak boleh blaaa .
alhamdulillah ,dah bernafas selama 20 tahuunn dah akuu . tak sangka cepat betul masa berlalu , and really tak sangkaa aku dapat 3 kek for this time punyaa birthday . yepp . seriuss ! . 
see ? 3 kek bukan ?
birthday kali ini aku sambut dengan banyak benda baru yang berlaku dalam diri aku . cukuplaa aku seorang yang tahu mengenainyaaa . dan aku sangat bersyukur kerana diberi kesempatan itu sebelum aku menghembus sebelum aku…

Aku Ada , Kau Ada ?

Image
assalammualaikum and the very good evening !

hey hey hey peoplesss . how are you ? great ? good ! because now imma such in a very very very good mood . hahaaa . over kan ? btw , tu mmg aku . so takde hal aku nak over kat sini .

haaa korang korang korang yang kat sana sini situu tuuuu . dah tengok movie , "Aku Ada, Kau Ada?"


to those yang belum tengok tuuu , yang terasa diri tuu comel , terasa diri tuu garang gila babeng , yang terasa diri tuu gelabah gila pork dalam hal hal cintan cintun nih korang boleh aaa tengok cerita nih . jalan cite diaa , turun naik , but for me , still okayy ! sebab ada kelakar , ada romantik romantik sket . hahahaa , i'm flirtt :P

so aku just sarankan jee korang tengok ctee tuu ,sbb for me , even masih single *heh nak jugak mention* , sangat seronok tgk ctee tuu , tapi cam maluu gak , sbb dalam cinemaa tuu , bilik nombor 7 tuuu , most yang datang berpasangan . wakaka , tapi ape ade hal , gua brutal beb . tak kesah . acah redah :D

dan sekarang ,…