i am twenty !

assalammualaikum and hye !

yesterday was a big bigg bigggg day for me . you know why ? yeahhh , absolutely ! it was my birthdayy yang ke em em em  20 yearss old . haiyaahh . gua sulaa tuaaa maaa . sangat tidak seronok bila dah masuk angka duaaa .

and you know , i got a big surprise from my beloved friends kat uthm tuu . haha , actually , takde laa surprisemane seems i got a big instinct and they all pun takde laa pandai plan sangat . banyak kantoi . but , aku buat buat tatauu je laaa . haha . they're really funny . nak cakap punn bisik2 depan2. tak boleh blaaa .

alhamdulillah ,dah bernafas selama 20 tahuunn dah akuu . tak sangka cepat betul masa berlalu , and really tak sangkaa aku dapat 3 kek for this time punyaa birthday . yepp . seriuss ! . 

see ? 3 kek bukan ?

birthday kali ini aku sambut dengan banyak benda baru yang berlaku dalam diri aku . cukuplaa aku seorang yang tahu mengenainyaaa . dan aku sangat bersyukur kerana diberi kesempatan itu sebelum aku menghembus sebelum aku menemui ajal yang ntah bila aku pun tatahuu :) 

dan terima kasih kepada yang telah mengucapkan kata ulang tahun sumee . may Allah always bless you all . thanks a lot .

semoga aku menjadi muslim yang lebih baik . menjadi seorang yang turut perintah Allah . menjauhi segala larangannya . menjadi anak yang baik . dan menjadi isteri yang solehah suatu hari nanti . eh ?

kbye :)

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

mungkin minda menjadi terlalu penat

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege