Posts

Showing posts from June, 2012

rasa bosan menari dengan notes

assalammualaikum and hye :D

macam buang tebiat kann tulis blog time-time cmni . sebabnya , dah terlalu bosan dating dengan mr.algorithm . padahal satu topik pun tak past ag since pukul 11 malam tadi . ape pun tak boleh . tak . actually sebab bila dah ada lappy depan mata , dan internet dengan kelajuan maksimum , dah tentu laa seronok mengonlinekan diri kann . sape setuju ? sila angkat kaki . muheheheheeeehehe . *gelak paling teruk plis*

actually , now dah masuk examination week and paper first aku adalah paper TITAS dah pun berlangsung pada hari isnin bersamaan 11 Jun 2012 . ah , cakap pasal 11 jun , HAPPY BIRTHDAY to my dearest classmate , schoolmate : NOOR ATIKAH ABDUL LATIFF *babe , correct me if im wrong* dah 20 dah kau . and may Allah always bless you .

haa , cakap pasal TITAS , actually aku takde la study hard mane kan memandangkan aku ni pun bukan penggemar sejarah . kuikuikui. cukup laa aku study sekali lalu je dan berharap miracle berlaku .  and yes . the miracle was happened…

Segmen Hi Blogger

Image
assalammualaikum and good evening :D hai hai hai korang . ni first timee aku nak join benda benda alah nihh semua . and for the first time aku join pun sebab contest ni dianjurkan oleh ex-classmate, ex-schoolmate aku , syukri mokhtar :) 
so korang boleh laaa click kat gambar tuuu untuk g kat blog diaa hokayy :)
haa syuk , meh sini aku nak habaq kat kauu . aku sajaa je masuk contest kau nihh , tapi kalau menang ape salahnyee ye dakk ! HAHA . 
syarat first : letak banner kat atas tu dalam blog korang then link kan ke blogg empunya (DONE) syarat second : follow blog syukri mokhtar (DONE)
next : jelaskan dengan simple bagaimana dan kenapa korang pilih nama blog korang.
ok nama blog aku ialah : fifieizyaniroslan's lovely blog .
kenape aku memilih nama tuu ? yee , sebab nama aku ialah fifie izyani binti roslan dan aku adalah owner kepada blog ni . dah tentu setiap benda ada owner dan begitu jugak blog ni . mesti ada owner nye , dan aku tak suka buat orang tertanya , siapa empunya blog ni …