rasa bosan menari dengan notes

assalammualaikum and hye :D

macam buang tebiat kann tulis blog time-time cmni . sebabnya , dah terlalu bosan dating dengan mr.algorithm . padahal satu topik pun tak past ag since pukul 11 malam tadi . ape pun tak boleh . tak . actually sebab bila dah ada lappy depan mata , dan internet dengan kelajuan maksimum , dah tentu laa seronok mengonlinekan diri kann . sape setuju ? sila angkat kaki . muheheheheeeehehe . *gelak paling teruk plis*

actually , now dah masuk examination week and paper first aku adalah paper TITAS dah pun berlangsung pada hari isnin bersamaan 11 Jun 2012 . ah , cakap pasal 11 jun , HAPPY BIRTHDAY to my dearest classmate , schoolmate : NOOR ATIKAH ABDUL LATIFF *babe , correct me if im wrong* dah 20 dah kau . and may Allah always bless you .

haa , cakap pasal TITAS , actually aku takde la study hard mane kan memandangkan aku ni pun bukan penggemar sejarah . kuikuikui. cukup laa aku study sekali lalu je dan berharap miracle berlaku .  and yes . the miracle was happened . seronok tak ? ade laa another hour to go to exam hall . and as a student , korang tahu laa kan ape miracle yang aku maksudkan . ngehehhehehhee :P

hm , actually aku takde bendaa pun nak update malam ni . just feel free to write and feel bored to read all the notes . rasa macam nak balik hostel sekarang and mendapatkan tidur senyenyaknya . tapi apakan daya . guard kat kolej aku tuu lain sket perangainya and konfem laa panjang cerita yang akan disampaikan disambungkan nanti . susah !

dah . sampai disini . aku bosan aku update lagi . salam sayang :)

Comments