Segmen Hi Blogger

assalammualaikum and good evening :D
http://syuk6692.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FmlaBc+%28Miles+To+Go%29

hai hai hai korang .
ni first timee aku nak join benda benda alah nihh semua . and for the first time aku join pun sebab contest ni dianjurkan oleh ex-classmate, ex-schoolmate aku , syukri mokhtar :) 

so korang boleh laaa click kat gambar tuuu untuk g kat blog diaa hokayy :)

haa syuk , meh sini aku nak habaq kat kauu . aku sajaa je masuk contest kau nihh , tapi kalau menang ape salahnyee ye dakk ! HAHA . 

syarat first : letak banner kat atas tu dalam blog korang then link kan ke blogg empunya (DONE)
syarat second : follow blog syukri mokhtar (DONE)

next : jelaskan dengan simple bagaimana dan kenapa korang pilih nama blog korang.

ok nama blog aku ialah : fifieizyaniroslan's lovely blog .

kenape aku memilih nama tuu ? yee , sebab nama aku ialah fifie izyani binti roslan dan aku adalah owner kepada blog ni . dah tentu setiap benda ada owner dan begitu jugak blog ni . mesti ada owner nye , dan aku tak suka buat orang tertanya , siapa empunya blog ni , bagaimanakah orang nye . ewww . aku tak bajet hotsentap macam tu . wakakakka :D

and why lovely blog ?
sebaaaaaaaaaaaaab , aku nih seorang yang penyayang . yeahh of course . tapi aku nihh melebih lebih sket penyayangnyee . dah sudah tentuu aku sayang blog aku yang aku ciptasince aku umur 16 tahun . itupus atas dorongan dan semangat syukri mokhtar : orang yang menganjurkan segmen nih . so kredit to him ! *nih bukan segmen bodek ye . harap maklum* 

so , aku dah explain secara simple kot . simple ke ? aa simple laaa . aku buat pun saja2 . tapi kalau menang , terima kasih laaa syukk . hihi . 

dahh , tu jee setakat ni . nanti kalau aku rajin aku join laa mane2 segmen lagi . makaseh syukk !

Comments

ATIQAH said…
dari segmen sama :)

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

pesta konvo uthm ada banyak barang murahhh !