pemalas-tahap-dewa-tapi-bangun-pagi

now playing : Just Give Me A Reason by Pink
mood : hungryy hungryy hungryyy

as salam .

cehh sejak bila ntah pepandia nak letak now playing and mood segala tu. saje nak bagitahu yang aku sekarang tengah addicted dengan lgu ni. mihmih :3 now i have a tummy which is hungryy to the max ! ye. aku lapar. homai. memasing masih lagi tido. and you know what ? sekarang pukul 12.12 pm. com'on people. get a life aaaa =.=''

kayy takde motif.

actually i miss home. yes i do. cause you know what ?

selalunyaa kalau korang bangun tido, mesti korang bangun cuci muka and gosok gigi and not forget to mandi to those yang a little bit rajin. kala terlebih rajin boleh laa basuh toilet buat sarapan semua ye dok ?

but but but !

to the people yang pemalas-tahap-dewa-tapi-bangun-pagi macam aku ni, habit nye akan jadi macam ni.

>> bangun pagi
>> unlock phone
>> check all the message
>> open up segala social network yang kau hado
>> get up, gosok gigi
>> keluar bilik
>> bukak tudung saji. got a food ? NO ?
>> tengok tv

haa amacam. tu pemalas dah tahap dewa tu sampai malas nak cari breakfast. tapi tapi tapi. tu semua kat rumah boleh laa buat. yeeeee. kat sini pun ade tv. boleh je aku na teruskan habit yang pemalas-nok-haram tu. tapi tapi tapi i cant :(

sebab ape ? haih. kata duduk rumah sewa. i got a housemate yang suka tido kat ruang tamu. and you know what time will she wake up ? 12pm and above. argh suka-hati-dia-la-nak-bangun-pukul-berapa.

so habit aku camni.

>> bangun pagi

>> unlock phone
>> check all the message
>> open up segala social network yang kau hado
>> get up, gosok gigi
>> keluar bilik
>> masuk bilik
>> keluar bilik
>> masuk bilik
>> pisang
>> mati

ha. sedih siot.

dah laa. merepek tak sudah. takpe. satu sem je lagi. and i will rock this world to the death ! okay over. bye.

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

pesta konvo uthm ada banyak barang murahhh !