Putrajaya

Assalammualaikum dan Hai !

Sementara menunggu makanan tengah hari yang dimasak oleh cik Fifie Rashid, meh aku nak cerita sikit. sikit je tak banyak pun. kalau rasa nak baca, baca laa :) taknak baca takpee. eh kejap ! nak masak nasi !

** lima minit kemudian**

nak mood gedik ? okay kite try.

jap. nak cerita pasal ape eh ? ohh okayy baru teringat. kite nak cerita pasal kite pergi putrajaya semalam. sebenarnya last minute punya join tu. tetiba je kak z nie dia offer kite ngn wani and fifot. tapi time tu wani takde. so tinggal berdua je dengan fifot. last minute punya join untuk ke Putrajaya di bawah program "IM4U bersama Perdana Menteri". 

**okay intro dah panjang.
**tarik nafas
**hembus


program tu bermula pada pukul tujuh ke lapan pagi macam tu. tapi untuk pengetahuan awak semua, kitorang dari UTHM ni gerak pukul enam empat puluh pagi waktu Malaysia. so, korang boleh fikir sempat ke tidok nak join sekali program tu. so of course. malangnya kami sampai lewat. around pukul 10 camtu kami sampai.

so, nak buat acane. terlewat kerana kesilapan teknikal yang tak dapat dielakkan. 

so so so, takkan nak terus balik kan ? then kami singgah ke tempat program itu berlangsung. untuk ape ? untuk mengambil makanan beserta baju yang disediakan oleh penaja untuk program tuu. 

hm hm, malam tadi tengok instagram. nampak alin punya instagram. oh rupanya dia ade sekali kat situ. siap bergambar lagi gitu. takpelah. takde rezeki nak berjumpa agaknya semalam. eh ape masuk pasal alin pulak ni.

okay, then dah settle amek baju makanan semua, kami bergerak ke Alamanda, Putrajaya. okay cakap pasal Alamanda, tetiba rindu Alamanda, Senawang. eh ? takpe dua minggu lagi nak cuti. 

kayy kaayyy sorry i lari tajuk ! 

dah sampai alamanda hm hm confirm laa tadek duit nak shopping shopping semuaa kan. nak tetengok punn tak best jugak. nanti kempunan. so, berbekalkan sedikit wang yang ada, kita pergi makan laaa :D 

**eceh, eksaited gitu cakap pasal makan.

okay dah laa. actually dah terlebih gedik sangat nih naip taip pepanjang. aku dah tahap geli guling guling depan tv dah ni . kbye !


nak tengok lebih gambar ?
follow laa instagram kita 

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat