Posts

Showing posts from April, 2013

aku tak tahu nak update ape

hai assalammualaikum.

ehem dah smeinggu lebih jugak aku tak update blog ni kan.

**pause kejap lecturer datang**

okay dah. ha sebenarnya aku dalam kelas ni haa. mengantuk sebenarnya. tido lambat pulak malam ni. kes malam ni ada test network le. okay gaya dah macam mak mak joyah bercerita tu dah ade.

em em em. sebenarnya takde benda pun aku nak update. sebab sebab sebab kehidupan aku setakat ni alhamdulillah berjalan lancar. tinggal berapa minggu je lagi nak final dan start sem baru mulaa tahun baru, tahun tigal final year dan terpaksa ngadap final year projek. okay hembus nafas.

actually minggu ni mood aku tak berapa nak baik. makan hati sendiri mungkin. dengan siapa biarlah rahsia.

mereka tiada salah pun. cuma terkadang aku yang beremosi lebih kot. kot laaa. cuma ape yang boleh aku lakukan ialah cuba menabahkan hati dan cuba refleksi diri agar ambil yang positif dan buang yang keruh.  amboi ayat taknak kalah. tunggang terbalik

dah. lecturer aku pun dah lepaskan awal. sekarang nak kema…

"macam dah lama sangat berehat"

"Lebih baik takpayah bercinta daripada jatuh sakit berputus buat sekelian kalinya"
okay. aku bukan nak bermadah helah kat sini. oh by the way, assalammualaikum :) hm, nak kata dah lewat malam belum lagi. jap di laptop aku menunjukkan pukul 10.34 pm dan aku secara tak sengajanya tertimbul hasrat hati ingin mengupdate blog yang konon serba kekurangan ni. ew.
okay. ketepikan segala assignment yang sometimes a little bit asshole. bukan ape. banyak sangat kerenah dan syaratnya. ketepikan semua tu. baca ape ape yang bakal korang baca kejap lagi. aku nak merepek. kau tak nak baca? dipersilakan tekan button pangkah hujung kanan atas tu. terima kasih.
a little bit harsh kan ? kecik hati ? ye. aku pun penah merasakan yang sama sampai lali sudah telinga hati dengar dan rasa. lali.
ape ?  lali putus cinta ?
yang hang dok pi gatal bercinta siapa suruh?
okay untuk kali ketiga. actually, siang tadi aku ada baca satu blog ni. ye. blog ni penah aku suggestkan suatu ketika dahulu dalam blog …

crack.

hai assalammualaikum.

pause kejap drama Marry Me, Mary kat youtube singgah sebentar di blog sebab ada perkara yang menganggu tetiba masuk fikiran aku. oh ye. aku dah seminggu bercuti. lusa ke tulat ke aku balik laa BP tu balik. ha kan. *tetiba

okay. kejap. aku tak ingat pulak tetiba aku nak update ape.

ha okay. korang tahu tak perasaan bilamana kau cuba tutup pintu hati kau selama dua tahun even orang nampak kau saling bertukar kawan lelaki or secara kasarnya orang nampak kau sebagai player or bitch eh ? tak eh ? okay bukan. and then lepas dua tahun kau cuba cuba pertahankan pintu hati korang yang tertutup tu tetiba datang plak makhluk Allah ni dengan tak sengaja nya main acah masuk redah je kau punya hati ?

penah ?
penah takk ?

okay up to korang nak fikir situasi ni situasi aku ke, kawan aku ke, adik aku ke, mak aku ke , eh ? tak .

hm hm. kesian kan bilamana orang tu dah main acah redah masuk je tetiba hilang lesap sebegitu sahaja. demmit. lepas tu mulaa laa tertanya tanya. eh pesana…