aku tak tahu nak update ape

hai assalammualaikum.

ehem dah smeinggu lebih jugak aku tak update blog ni kan.

**pause kejap lecturer datang**

okay dah. ha sebenarnya aku dalam kelas ni haa. mengantuk sebenarnya. tido lambat pulak malam ni. kes malam ni ada test network le. okay gaya dah macam mak mak joyah bercerita tu dah ade.

em em em. sebenarnya takde benda pun aku nak update. sebab sebab sebab kehidupan aku setakat ni alhamdulillah berjalan lancar. tinggal berapa minggu je lagi nak final dan start sem baru mulaa tahun baru, tahun tigal final year dan terpaksa ngadap final year projek. okay hembus nafas.

actually minggu ni mood aku tak berapa nak baik. makan hati sendiri mungkin. dengan siapa biarlah rahsia.

mereka tiada salah pun. cuma terkadang aku yang beremosi lebih kot. kot laaa. cuma ape yang boleh aku lakukan ialah cuba menabahkan hati dan cuba refleksi diri agar ambil yang positif dan buang yang keruh.  amboi ayat taknak kalah. tunggang terbalik

dah. lecturer aku pun dah lepaskan awal. sekarang nak kemana ?

okay dah. wish aku luck jawab test malam ni.

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat