Posts

Showing posts from June, 2013

quick update quick update !

Image
hai assalammualaikum semorang ! 
haaa macam dah lamaa kan kan tak tulis kat sini. i thought sebulan yang lepas aite time hari mama :) so this one i'm gonna do a quick update yeayy !
so todaaayy is tuesday bersamaan 18 JUN 2013 dan juga hari ulang tahun kelahiran my lovely dolly handsome father yang ke 46-tahun yeayyy. quite muda lagi kann ? so far rasanya jarang sangat update pasal ayah kat dalam blog ni. tapi untuk entry ni pun takde nak update mana pon pasal ayah. biar privacy sikit ha gituuu. 
oh by the way harini jugak my granny punya birthdaaayyy. omg omg omg sweet sangat. tetiba nak kawen nak dapat anak nak mengandung nak lahirkan anak sama tarikh lahir dengan kita. eceh berangan je ! hahaha kbye
ohh ohh haa nak tahu takkk, actually sekarang ni tengah final week. and uolls nak tahu takk, gap bagi setiap paper sangat lah jauhh ! untuk paper killer yang pertama was on 10 JUN, the second killer paper pagi tadi ! and the next paper is on next monday and the last one is on thurs…