quick update quick update !

hai assalammualaikum semorang ! 

haaa macam dah lamaa kan kan tak tulis kat sini. i thought sebulan yang lepas aite time hari mama :) so this one i'm gonna do a quick update yeayy !

so todaaayy is tuesday bersamaan 18 JUN 2013 dan juga hari ulang tahun kelahiran my lovely dolly handsome father yang ke 46-tahun yeayyy. quite muda lagi kann ? so far rasanya jarang sangat update pasal ayah kat dalam blog ni. tapi untuk entry ni pun takde nak update mana pon pasal ayah. biar privacy sikit ha gituuu. 

oh by the way harini jugak my granny punya birthdaaayyy. omg omg omg sweet sangat. tetiba nak kawen nak dapat anak nak mengandung nak lahirkan anak sama tarikh lahir dengan kita. eceh berangan je ! hahaha kbye

ohh ohh haa nak tahu takkk, actually sekarang ni tengah final week. and uolls nak tahu takk, gap bagi setiap paper sangat lah jauhh ! untuk paper killer yang pertama was on 10 JUN, the second killer paper pagi tadi ! and the next paper is on next monday and the last one is on thursdaaayy. so so so, marilah mengisi masa lapang dengan pulang ke rumah dan meluangkan masa bersama keluargaaa yeayyy yeaaayy !

next update ---> next semester dah start final year lah weyh. dah start kena pikir pasal Projek Sarjana Muda and bla bla bla. eii. nak tahuuu, orang lain semua dah ade tajuk and supervisor diorang. and i was likee eiii, tajuk ape aku nak buatt ni. pfffttt. annoys sungguh ! 

dah. tu jeeee quick update yang tak berapaa nak quick ! kbye !

assalammualaikum !


p/s : sorry bahasa terlebih gedik mood eksaitedddd kat rumah uolls !

Comments