Posts

Showing posts from September, 2013

i am sorry.

tahu tak, tak pernah sekali pun dalam sesuatu masa aku takde masalah persahabatan. i just realize it today. dulu kat sekolah macam ni. kat matrik macam ni. now the same moment was just happen to me in university and i was like, SALAH AKU KE ? 
oh maybe yes. takkan nak tunding tangan kat orang lain pulak kan ? remember that quote yang cakap satu jari tunding kat org lain lagi empat jari tunding kat diri sendiri ? so tapayah tunding tunding. 
you know what ? i'm not that kind of person yang boleh hidup tanpa family dan kawan-kawan ? they are just my everything. like seriously ! 
and tahu tak. since primary school i always had a problem with close friendship berjumlah nombor ganjil. and i don't know why !!!! and the most worst thing kenape aku je yang selalu dipinggirkan ?
ape perangai aku teruk sangat ke ? cakaplah. no need nak jaga hati. benda baik kan ? tegur je. and aku bukannya jenis yang mudah melenting kalau orang yang close dengan aku tegur my behavior. ini serius. 
and as a c…

1. shortsem

assalammualaikum :)
since last update was in June 2013 and sekarang dah pun masuk bulan September 2013, i don't know where to start.
ehem. should i start with my Shortsem, followed by Hari Raya Aidilfitri, and New Semester :) yepp i think that's better.
haaa speaking speakang gitu. geli geleman plan den baco haaaa. okay. sebenarnya dah mula terasa kekok untuk menaip semula. perasaan nak menghapdate blog tuu ade je, tapi mungkin kemalasan yang melanda menyebabkan blog ini mula diabaikan. haaa gitu. 
disebabkan shortsem berlaku dalam dua bulan kebelakang, aku tak berapa ingat pon sebenarnya ape yang berlaku sepaanjang shortsem tu. yang aku tahu, sepanjang shortsem tu, kitorang as second year student yang nak masuk third year student ni kena buat mini PSM. 
PSM is stand for Projek Sarjana Muda or Final Year Project or papejelah kan. nak bagi nama projek sampai mati pun boleh gak. so. mini psm ni sebagai latihan kepada kitorang ni yang nak masuk last year ni menghadapi real psm. …