1. shortsem

assalammualaikum :)

since last update was in June 2013 and sekarang dah pun masuk bulan September 2013, i don't know where to start.

ehem. should i start with my Shortsem, followed by Hari Raya Aidilfitri, and New Semester :) yepp i think that's better.

haaa speaking speakang gitu. geli geleman plan den baco haaaa. okay. sebenarnya dah mula terasa kekok untuk menaip semula. perasaan nak menghapdate blog tuu ade je, tapi mungkin kemalasan yang melanda menyebabkan blog ini mula diabaikan. haaa gitu. 

disebabkan shortsem berlaku dalam dua bulan kebelakang, aku tak berapa ingat pon sebenarnya ape yang berlaku sepaanjang shortsem tu. yang aku tahu, sepanjang shortsem tu, kitorang as second year student yang nak masuk third year student ni kena buat mini PSM. 

PSM is stand for Projek Sarjana Muda or Final Year Project or papejelah kan. nak bagi nama projek sampai mati pun boleh gak. so. mini psm ni sebagai latihan kepada kitorang ni yang nak masuk last year ni menghadapi real psm. haa seram tak seram tak. maybe yang tiga tahun je tempoh belajar mungkin dah rasa lah benda ni. seram. gua tak bohong. hahaha benda ni lah paling penting untuk settledkan degree korang tu.

or maybe diploma pon ade. tapi buat dalam group aite ? tapi degree kena buat sengsorang. seram nyah oi. time ni laa hang nak tahu mana kawan yang hang boleh harap tolong buat sesama yang mana selfish semua. yee time ni.

so. untuk mini psm ni, kitorang buat dalam group. group aku terdiri daripada ika, ina, ika and hajar. jangan pelik kenapa ade dua nama ika sebab aku malas nak tulis nama penuh diorang. mihmimih :3 time ni group aku buat tajuk Perwira Mail Management System aka PERMASYS. tatahu ? translate lah sana. malas aku nak taip. erghh malas lagik --''. so far alhamdulillah berjalan dengan lancar and seronok bekerja dengan mereka-mereka ni. result pon dah tahu and tahniah kepada mereka juga sebab bertungkus lumus menyiapakan segala kerja. 

aku ? aku sleeping partner je. ngehngehngeh.

okay dah. tu je kot. yang lelain just belajar macam biasa selama satu bulan lebih tu, amek exam dan bla bla bla. so. untuk PSM aku ? hihi aku citer lain entry :) kbye !


p/s : cuba kira bape banyak 'so'. hahahahhahahahahhaha !

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

pesta konvo uthm ada banyak barang murahhh !