dia.

malam malam camni mula laaa banyak benda nak datang dalam fikiran aku. 

alhamdulillah lately ni aku semakin matang dalam menguruskan perihal emosi. tidak lagi nak meroyan bagai di twitter. aku mampu mengawalnya dengan tenang. 

syukur aku katakan aku beruntung dapat mengenali dia yang ikhlas datang dan menyayangi aku. 

three years babe aku tiada teman. now i think he is the one for me. 

ye. bukan senang untuk jumpa orang yang bebetul sayang kat kita aite. at first time, dia bukanlah lelaki yang boleh aku katakan memenuhi segala ciri2 yang aku nak. totally out. hehe *jangan marah 

tapi tapi tapi. 
mana aku nak cari orang yang seikhlas dia ? 
mana aku nak cari orang yg sanggup buat ape saja macam dia ?
mana aku nak cari orang yang dah letakkan aku dalam kehidupan masa depan dia ? 

yeah. 
do fall for him. 
dia berjaya buat aku sukakan dia. 
dia berjaya buat aku sayangkan dia. 
dia buat aku percayakan dia. 

dan. 

kau tahu dimana ada satu tahap kepercayaan kau kat dia dah sangat tinggi sampai kau rasa kau ingin beritahu dia semua tentang diri kau. 

dan aku dah buat.

teringin sekali aku nak tahu ape perasaan dia ketika aku beritahu semua tu. 
teringin sekali aku mahu memaksa dia untuk luahkan segala benda yang dia rasa

tapi tak mengapa. 
semua itu sudah terjadi. 

ape yang mampu aku buat adalah,
berdoa agar semua ni kekal hingga ke akhir hayat. 




Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat