Posts

Showing posts from December, 2013

week 14 the killer.

hai uolls ! 
okay. sekarang gua terasa nak gelak bebanyak banyak banyak banyak sampai menangis guling guling. 
minggu ke 14.  minggu yang aku rasa malang bagi semua final year student kat uthm ni. 
ye aku dah final year.  and of course aku salah seorang hamba yang wajib tempuh final year project bagi melayakkan aku dapat ijazah yang sering diidam-idamkan oleh para remaja zaman sekarang. ha gitu. hahahahahahhahahahhahahahha
alah bodohnye ayat. 
so hari ni sampai ler hari jumaat adalah hari-hari presentation. 
dua kemungkinan yang akan berlaku. either presentation tu akan baik-baik sahaja or else, i'm gonna die.  i hope everything gonna be ease for me. 
like seriously weyhhh. harini isnin. esok selasa. lusa rabu. turn aku punya presentation. cuak tak cuak tuhan je yang maha tahu. gua dah sampai takde selera nak makan sume sume lah. 
fuh. panjang gak laaa aku dah membebel kat sini. doakan aku supaya aku serta dia serta kawan-kawan aku yang lain kuat dan mampu hadapi ni semua. 
thanks :')