Posts

Showing posts from September, 2014

setelah empat bulan setengah

Image
sekarang dah bulan berapa ? bulan 9 eh ? kira nak masuk bulan 10 la ni ? mak aihh. dah nak dekat lima bulan jugak aku tak update blog keshayangan beta ni. eh jangan nak keshayangan sangat. haha >.<
eh hai sorry tersyok sendiri pulak. haha padahal bukan ada orang baca pon yang aku acah-acah malu nak syok sendiri. em em em. haaaaiii lagi. berapa kali nak hai aku pon tatahu. err kekok rasanya nak taip balik kat blog ni. 

*****
hai. sorry mukadimah yang sangat keanak-anakan dan merepek. sedar tak sedar blog aku ni makin aku tinggalkan. mungkin sebab dah banyak sangat aplikasi yang lebih mudah untuk update sebarang aktiviti yang kita buat, yang aku buat. yelah kalau dua tiga tahun lepas manalah kenal twitter instagram semua tu, ape-ape mesti update kat blog sambil dengan takmalunya upload gambar syok sendiri (sekarang orang panggil selfie) untuk ditayangkan sebesar-besar alam kat sini. tolong ampunkan masa lalu aku tu. haha
eceh, konon macam matang sangat lettew taip dengan lenggok …