Posts

Showing posts from October, 2014

perancangan untuk masa hadapan ?

hai assalammualaikum :)
tetiba aku dapat satu ilham untuk menulis entry tapi tapi aku nak bagi warning awal-awal yang entry kali ni mungkin agak berterabur sedikit sebab aku malas nak rangka. jadinyaa, aku akan menulis sesedap rasa tanpa menyusun atur bahab-bahan apa yang perlu aku letakkan terlebih dahulu. eceh mukadimah kau fifie.
*****
macam biasa aku punch in card aku memang tepat pukul 8.29 pagi sebab waktu bekerja di tempat aku bermula pada jam 8.30 pagi. (mohon faham aku seorang yang punctual okay). tapi tapi tapi se punctual2 aku pon, takde la aku nak terus start buat kerja pukul 8.30 pagi, heh haruslah aku buka segala facebook, twitter, blogger dan juga instagram (ehem kira 4 perkara wajib sebelum start buat kerja) untuk ketahui segala update terkini. then sedang aku scroll-scroll facebook, aku tatahu lah mana datang dalam kepala aku seperti "kenapa sekarang aku dalam bidang IT? padahal dulu punya gila minat dekat matematik"
hm. untuk pengetahuan korang, em mungkin…

pesta konvo uthm ada banyak barang murahhh !

em hai assalammualaikum :) siapa tahu aku ada dekat batu pahat sekarang ? angkat tangan ! hihi okay kekanak sangat.. see ! betul tak aku cakap, after a month (padahal last entry 25 Sept) baru update entry baru (itupun baru dapat tahu semalam ada orang cakap dia baca blog aku) muahahaha ! okay aku terasa eksaiteddd sangat nak taip arini. eceh --
oh first sekali, even aku tahu blog aku ni rata-rata hanyalah kenalan aku yang suka stalk aku (eh perasannya) yang jadi pembaca setia, maka aku nak jugak promote, sekarang ni uthm tengah ada pesta konvo hoi hoi ! haruslah barang tersangat lah murah sampai aku habis ringgit malaysia satu ratus lima puluh plus tersedekah secara tak sengajanya (tercicir) sebanyak ringgit malaysia lima puluh. okay aku dah mula redho :') 
nak tahu aku beli ape. em em aku ade beli baju kurung mini yang sangat laa susah untuk aku cari size untuk orang extra extra kecik macam aku ni. aku bukan tak suka beli online, tapi sebab sebelum beli aku mesti mesti mesti ken…