pesta konvo uthm ada banyak barang murahhh !

em hai assalammualaikum :) siapa tahu aku ada dekat batu pahat sekarang ? angkat tangan ! hihi okay kekanak sangat.. see ! betul tak aku cakap, after a month (padahal last entry 25 Sept) baru update entry baru (itupun baru dapat tahu semalam ada orang cakap dia baca blog aku) muahahaha ! okay aku terasa eksaiteddd sangat nak taip arini. eceh --

oh first sekali, even aku tahu blog aku ni rata-rata hanyalah kenalan aku yang suka stalk aku (eh perasannya) yang jadi pembaca setia, maka aku nak jugak promote, sekarang ni uthm tengah ada pesta konvo hoi hoi ! haruslah barang tersangat lah murah sampai aku habis ringgit malaysia satu ratus lima puluh plus tersedekah secara tak sengajanya (tercicir) sebanyak ringgit malaysia lima puluh. okay aku dah mula redho :') 

nak tahu aku beli ape. em em aku ade beli baju kurung mini yang sangat laa susah untuk aku cari size untuk orang extra extra kecik macam aku ni. aku bukan tak suka beli online, tapi sebab sebelum beli aku mesti mesti mesti kena rasa kain tu acanee, nak try pakai fit ke taaakkk, yelahh sebab aku ni kecik, selalu bermasalah dekat bahagian lengan yang mostly taylor jahit even size xs pon still besau ! eceh kemain nak salahkan taylor. yang kau kecik sangat siapa suruh -- 

see ? nampak tak eksaaaiiteddd nye aku taip blog sampai cerita pasl baju kurung pon sampai satu perenggan. haha maafkan lah kekhilafan aku ni eceh -- oh harga baju kurung mini tu kalau online mostly seventy something tapi semalam aku dapat sixty je weyyyy sebab skill aku buat harga barang tu jadi murah makin power ! wahahahaa kbai 

lagi lagi lagi aku beli skirt yang kalau online bersepah tapi semua harga ringgit malaysia empat puluh lima tak termasuk postage tapi semalam aku beli ringgit malaysia tiga puluh sahaja weyyy !! hahaa tak gilaa pulak aku masuk kedai rambang mata semua skirt range harga twenty-to-thirty je wahaha. mohon korang pergi skang ! eh lagi aku beli matte lipstick yang kalau online rege lima belas dua lima tapi semalam aku dapat sepuluh je. haha aku tu siap bisik kat aku dia nak bagi doblas tapi aku berjaya keluar dari kedai akak tu dengan sebatang lipstick dengan rege seploh hengget jeee ! hahahha kau hado ?!

ha kannn. murah murah kan ?! ape lagii pergi serbu pesta konvo uthm skangg. aku harini nak balik senawang dahhhh. haha kemain retis kau kan fifie siap nak promote uthm tuuu ! pergi weyy jangan tak pergii kot kot boleh ngorat abang engineer yang baru grad tuuu. hahahaha

eh cakap pasal abang engineer yang baru grad ni, sebenarnya motif aku nak tulis entry baru ni adalah aku nak cerita sikit pasal dia tapi tapi em takpelah nanti lah aku cerita sebab aku dah tercerita pasal pesta konvokesyen yang ada barang murah murah ! hahaha dah aku dah penat taip sampai tengkok aku pon sakit ! babaiii :)


p/s : aku bukan nak bash online shop tau ! memembe aku pon ramai je owner online shop. takkan laaa aku nak bash :)

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

mungkin minda menjadi terlalu penat

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege