Posts

Showing posts from April, 2015

Cameron Highland

Image
hai hai hai assalammualaikum :) tetiba rajin pulak kan nak update blog. dok eh. actually tengah malas nak buat kerja, jadinya terupdate lah blog yang sendu sepi ni. hm, takde benda sangat pon nak cerita. cuma nak cerita trip pergi Cameron Highland je. hehe 
Minggu lepas 18 April 2015, tetiba je dak ajoy ni cakap, adeknye si ecah ni ajak bawak mak diorang pergi jenjalan cameron highland, sempena birthday maknye hari isnin semalam. tapi tengah bulan khenn, mana laa nak adenyee duit nak bawak maknye pergi sana. so dak ajoy ni pon cakap malas laaa nak pergi.
hmm. aku malas pulak nak cerita part tu. pungpangpungpang, sampai lah kitorang ke Cameron Highland pada sabtu maghrib tuu. 
kejap. kenapa aku rasa macam sendu je cara aku taip entry ni ? hihi okay jap jap nak amek mood.
haaaa. kitroang check in dalam maghrib camtu. nama hotel kitorang stay tuu kan kan kan hmm jap aku lupa. haaaa Hotel Rosa Pandadena kot. haha sukati aku je. tapi lebih kurang camtu lah. aku tak ingat. lepas dah check …

quick life update

hai hai hai assalammualaikum :)
yeay mood nak menaip di blog tengah memuncak sekarang ni memandangkan belum ada kerja yang perlu disiapkan secepat mungkin ! okay kejap. tengah fikir nak taip entri pasal ape. nak dengar pasal ape ? quick life update ? hmm boleh laa boleh laaa :)
okayy. first thing first aku dah habis belajar and oh ye sesiapa yang lupa umur aku pada tahun 2015 ni adalah 23 yee 23. dah boleh masuk fasa keibuan ehh belum. fasa perkahwinan gittew. tapi itu tak tak bermakna aku nak kawen tak lama lagi no no no lambat lagi. poket kosong lagi meh :') 
eh ape lak citer pasal kahwen. tapi boleh laaa. kata quick life update kan.
secara official nak kata habis belajar pon boleh cuma tak bergraduasi je lagi. ehem. aku grad bulan sepuluh ye kengkawan sekalian. em em nak bunga please ! teddy bear ke ! coklat ke ! hahaa cincin tunang ke. ehhhhh =,="
and alhamdulillah even tak bergraduasi lagi, aku dah bekerja sekarang ! now aku adalah wanita bekerjaya. dah nak masuk 4 bula…