quick life update

hai hai hai assalammualaikum :)

yeay mood nak menaip di blog tengah memuncak sekarang ni memandangkan belum ada kerja yang perlu disiapkan secepat mungkin ! okay kejap. tengah fikir nak taip entri pasal ape. nak dengar pasal ape ? quick life update ? hmm boleh laa boleh laaa :)

okayy. first thing first aku dah habis belajar and oh ye sesiapa yang lupa umur aku pada tahun 2015 ni adalah 23 yee 23. dah boleh masuk fasa keibuan ehh belum. fasa perkahwinan gittew. tapi itu tak tak bermakna aku nak kawen tak lama lagi no no no lambat lagi. poket kosong lagi meh :') 

eh ape lak citer pasal kahwen. tapi boleh laaa. kata quick life update kan.

secara official nak kata habis belajar pon boleh cuma tak bergraduasi je lagi. ehem. aku grad bulan sepuluh ye kengkawan sekalian. em em nak bunga please ! teddy bear ke ! coklat ke ! hahaa cincin tunang ke. ehhhhh =,="

and alhamdulillah even tak bergraduasi lagi, aku dah bekerja sekarang ! now aku adalah wanita bekerjaya. dah nak masuk 4 bulan tapi still takdo simpanan acano. ha tu lah batak sangat dapat duit pi soping sana sini, kata nak kawen eh eh ehhhhh. ape ni asek cakap pasal kawen ni =,="

oh, em aku bekerja kat Petaling Jaya sekarang. kat seksyen 16 ! *sesape nak jumpa aku meh tinggalkan nombor* wahh gittew kau ade ke orang nak jumpa ! mihmihmih. and my position is Junior Software Tester. yelahh junior je lah. kau grad pon lagi takkan dah batak nak pangkat senior. ehh ehh ehhh.

hahaha. dah aku nak hapdate tu jeee. emm tu jee kot. emmm. kahwen ? insyaAllah tak lama je lagi. KOT ?! hihi. biarlah aku nak rahsia. orang lain rahsia takkan aku tak boleh. tunggu jelah hapdate seterusnye ye nokkk. kbye :)

Comments