Posts

Showing posts from March, 2016

Hari Graduasi tanggal 05 Oktober 2015

Image
hai hai hai assalammualaikum !
hee macam dah lama kan tak update blog ? setahun lebih kan ? kesian blog aku ni kalau dalam bentuk fizikal mesti siap bersawang siap penuh serangga err aku nak masuk pon aku geli. hahhaa dah kau jangan nak merepek fifie. 
okay aku nak update satu persatu perjalanan hidup aku since last year. entry ni mungkin menjadi entry paling panjang lah kot yang korang (ehem aku tatahu ade ke tak 'korang' tu) akan baca TAK JADIK SEBAB MALAS NAK TAIP PEPANJANG SATU ENTRY :') okay jom !
1. Hari Graduasi tanggal 05 Oktober 2015
kalau aku tak silap lah (hehe !), tarikh ni menjadi sejarah bagi memana student yang sama batch dengan aku yang alhamdulillah berjaya habiskan degree bersama-sama (gittew) tanpa ada pertambahan semester untuk konvo on time !   blerghhh aku rasa macam skema sangat taip macam tu kat blog aku ni hahahhaa :') okayy. dah ! cukup ! kita sempoi-sempoi je kayyyyyy.
tahun lepas aku grad. time aku grad tu memacam benda gak laa jadi. first of…