Hari Graduasi tanggal 05 Oktober 2015

hai hai hai assalammualaikum !

hee macam dah lama kan tak update blog ? setahun lebih kan ? kesian blog aku ni kalau dalam bentuk fizikal mesti siap bersawang siap penuh serangga err aku nak masuk pon aku geli. hahhaa dah kau jangan nak merepek fifie. 

okay aku nak update satu persatu perjalanan hidup aku since last year. entry ni mungkin menjadi entry paling panjang lah kot yang korang (ehem aku tatahu ade ke tak 'korang' tu) akan baca TAK JADIK SEBAB MALAS NAK TAIP PEPANJANG SATU ENTRY :') okay jom !

1. Hari Graduasi tanggal 05 Oktober 2015

kalau aku tak silap lah (hehe !), tarikh ni menjadi sejarah bagi memana student yang sama batch dengan aku yang alhamdulillah berjaya habiskan degree bersama-sama (gittew) tanpa ada pertambahan semester untuk konvo on time !   blerghhh aku rasa macam skema sangat taip macam tu kat blog aku ni hahahhaa :') okayy. dah ! cukup ! kita sempoi-sempoi je kayyyyyy.

tahun lepas aku grad. time aku grad tu memacam benda gak laa jadi. first of all of course laaa aku naik pentas ambil scroll. oh ! untuk pengetahuan korang, aku punya course ni grad hari paling last sekali. kira macam ade 5 hari konvo, ha kitorang hari ke-lima lah tu. punya kesian. tapi takpelah at least konvo dari tak konvo. ye dak ?! hehehe. okay.

benda kedua terjadi adalah aku berjumpa bebalik bebudak kos aku yang dah lamaa tak jumpaa tuuu. best ? mesti lah best dapat kecoh-kecoh. hm kecoh ke ? hahaha padahal jumpa sekejap-sekejap je pon sebab memasing busy dengan parents memasing. almaklumlah menyambut hari bersejarah khennn. takkan nak tinggalkan family cenggitu jee khenn.

bosan kan ? hahaha meh aku citer part yang paling best !

benda ketiga yang terjadi pada hari tersebut adalahh......... jeng..jeng..jeng ! ahahhaa aku tampo dak fifie ni baru tahu. 

benda ketiga yang terjadi adalah, family aku dan family dia bertemu bergabung meletop kauuuuu ! haaa kau hadooo ? hahahhaa untuk pengetahuan korang, time tu laa family aku dengan family dia bertemu untuk yang pertama kesekian kalinyaaa wah wah wah eksaited kau jahh. kau gilaa.. siapa yang tak eksaited ?! kau tahu malam tuu punya aaa aku tido tak lena sebab nevesssss. bukan nevesss nak grad. neveesss sebab pertemuan dua family !!! kahkahkah ape bongok sangat cara kau taip ni fifie ! 

hahahaha okay okayy. aku tatahu kenape time aku tengah taip ni aku tengah senyum senyum maluuu. padahal bukan ada orang tahu pon aku tengah taip apee. hmm. jap, aku rasa macam nak belanja gambar satu dua camtu lah. jap eh carik hard disk.

tadaaaaaa !!



hehehehe, tak cukup orang pon. tapi okay laa bukan nye perjumpaan yang official gittew ! hiks. sekejap je pon jumpaaa, pastu memasing bawak haluan memasing sobs :')

okayy. habis dah cerita perjumpaan tergempaaarrr ittewww. next haruslah sesi bergambar bersama yang tersayang sorang tuu. yelah grad sama-sama nanti nak tunjuk kat anak-anak wah wah wah jauh kau berangan. okay aku belanja lagiii gambar nahhh



hm tadi dah upload tiga tetiba rasa malu so belanja satu je okayy. kena note down kat belakang tu fakulti kitorang yang menjadi titik permulaan kitorang wah wah wah kauuu.

heee. okayy dah itu jeee aku nak update duluu. ade lagi event-event aku nak updateee tapi tunggu kerajinan tu sampai okayyy !

thanks for reading !

Comments

Popular posts from this blog

Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege

mungkin minda menjadi terlalu penat