Fifie Pergi Krabi: Part 3 - Hari Pertama

okay finally here it is. part threeeeeeeee. nyumtett. hahaha. okay jom sambung. kat sini aku CUBA kayy CUBA cerita secara ringkas ape yang aku buat sepanjang tiga hari penuh kat sanaaa.

Hari Pertama:

disebabkan kitorang sampai awal pagi dan terus setuju nak buat aktiviti pakej 7 sunset island hopping, van terus bawak kitorang ke hostel untuk check in. tapi malangnye, kitorang tak boleh check in awal since ada orang lagi dalam bilik. tapi bernasib baiknye, orang yang jaga hotel (aku panggil dia sisturr je la eh haha) tu bagi kitorang lepak kat satu bilik kat depan tuu sementara nak tunggu van pickup pukul 2 camtu if aku tak silap lah. erghh tak ingat lah.

tapi takde laa tunggu lama pon. sebab tetiba dalam kol 11 lebih camtu sisturrr tu dah bagi check in yelahh agaknya dia pk semak betul beg2 budak2 ni kat bawah. hahaha so kitorang pon check in laa dalam pukul 11 lebih camtu. so tunggu punya tunggu and sempat lah tido semua, van pon pickup laa kitorang kat hotel terus bawak kitorang ke jeti. nah belanja sikit gambar.

eh kejap. aku nak ceritaa malam sebelum gerak tu aku tido merempat kat airport. ahahahahaha. okay tu jeeee. so aku belanja gambar-gambar untuk hari pertamaa








Summary:

Jeti > Pulau 1 > Pulau 2 > Snorkeling > Pulau 3 > Pulau 4 > Pulau 5 > Snorkeling > Pulau 6 & Dinner > Snorkelling: Plankton

Sampai hostel pukul 10 malam dan terus barai. hahahahaha. okay sambung hari kedua ke next entry. aku nak balik kerjaaa. bye !




Comments

Popular posts from this blog

mungkin minda menjadi terlalu penat

Fifie Pergi Krabi: Part 2 - Pakej dan Rege